A portál híreket és széleskörű információkat szolgáltat a közfoglalkoztatás rendszeréről, létszám- és költségadatairól, aktuális és tervezett programjairól, valamint a közfoglalkoztatottakat érintő képzésekről és szolgáltatásokról. Mindezek mellett a honlap felületet biztosít a "jó gyakorlatok" bemutatására is. A közfoglalkoztatás főbb létszámadatai részletes területi bontásban a tematikus aloldalon találhatók.

A weblap összegyűjti közfoglalkoztatási programok jó gyakorlatait, amelyekből közfoglalkoztatóként akár ötletet is meríthet.Figyelmébe ajánljuk továbbá Kiadványainkat, amelyek további kiváló példákkal szolgálnak a közfoglalkoztatási programok megtervezéséhez és lebonyolításához.

A közfoglalkoztatókat érintő legfontosabb határidőkről az alábbi linken olvashat: Határidők

A közfoglalkoztatók által fizetett járulékokról az alábbi helyen tájékozódhat: Milyen járulékok terhelik a közfoglalkoztatókat?

A Közfoglalkoztatási portálon egyebek mellett az alábbi témákban olvashat részletes tájékoztatókat, programleírásokat:

Az alábbi linken tájékozódhat a Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszeréről (FEOR)

Ide kattintva elérhetők az Önkormányzati Hírlevél számai, valamint önkormányzati módszertani anyagok.

Hogy mi szükséges egy életképes szociális szövetkezet létrehozásához?Szociális szövetkezetekről szóló tájékoztatóink megtalálhatóak az alábbi linken: Szociális szövetkezetek

A közfoglalkoztatással összefüggő jogszabályok jegyzékét megtalálhatja a következő linkre kattintva: Kapcsolódó jogszabályok

Az alábbi összeállítás tartalmazza az NÉBIH Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatósága élelmiszerekkel összefüggő feladat- és hatáskörét érintő alapvető és legfontosabb előírásokat.

A Dokumentumok menüpontban Iratmintákat, kiadványokat és hasznos segédleteket találhat.

Ne maradjon le legfontosabb híreinkről sem.