A portál híreket és széleskörű információkat szolgáltat a közfoglalkoztatás rendszeréről, létszám- és költségadatairól, aktuális és tervezett programjairól, valamint a közfoglalkoztatottakat érintő képzésekről és szolgáltatásokról. Mindezek mellett a honlap felületet biztosít a "jó gyakorlatok" bemutatására is. A közfoglalkoztatás főbb létszámadatai részletes területi bontásban a tematikus aloldalon találhatók.

A weblap összegyűjti közfoglalkoztatási programok jó gyakorlatait, amelyekből közfoglalkoztatóként akár ötletet is meríthet.Figyelmébe ajánljuk továbbá Kiadványainkat, amelyek további kiváló példákkal szolgálnak a közfoglalkoztatási programok megtervezéséhez és lebonyolításához.

A közfoglalkoztatókat érintő legfontosabb határidőkről az alábbi linken olvashat: Határidők

A Közfoglalkoztatási portálon egyebek mellett az alábbi témákban olvashat részletes tájékoztatókat, programleírásokat:

Az alábbi linken tájékozódhat a Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszeréről (FEOR)

Hogy mi szükséges egy életképes szociális szövetkezet létrehozásához?Szociális szövetkezetekről szóló tájékoztatóink megtalálhatóak az alábbi linken: Szociális szövetkezetek

A közfoglalkoztatással összefüggő jogszabályok jegyzékét megtalálhatja a következő linkre kattintva: Kapcsolódó jogszabályok

Az alábbi összeállítás tartalmazza az NÉBIH Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatósága élelmiszerekkel összefüggő feladat- és hatáskörét érintő alapvető és legfontosabb előírásokat.

A Dokumentumok menüpontban Iratmintákat, kiadványokat és hasznos segédleteket találhat.

Ne maradjon le legfontosabb híreinkről sem.