Galéria

Zöldség- gyümölcsfeldolgozó üzem létesült Gávavencsellőn - Galéria

Zöldség- gyümölcsfeldolgozó üzem létesült Gávavencsellőn - Galéria2024. január 18.

A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programjában Gávavencsellő Nagyközség Önkormányzata megközelítőleg 260 millió forint összegű támogatásban részesült zöldség-gyümölcsfeldolgozó üzem kialakítására.
Szálláshely és főzőkonyha létesült Alsóberecki településen - Galéria

Szálláshely és főzőkonyha létesült Alsóberecki településen - Galéria2023. november 17.

Alsóberecki Község Önkormányzata újabb turisztikai szolgáltatással bővítette a Bodrogköz térségét. A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében az önkormányzat 258 millió forint összegű támogatásban részesült szálláshely és főzőkonyha kialakítására.
Gazdaságélénkítés Vajdácskán - Galéria

Gazdaságélénkítés Vajdácskán - Galéria2023. október 19.

A hatékonyabb és kedvezőbb költségű közétkeztetés, továbbá a helyben megtermelt zöldségek feldolgozásának biztosítására Vajdácska Község Önkormányzata a korábban közfoglalkoztatási programban kialakított 300 adagos konyha felújítását, valamint savanyító üzem szárazáru raktárral és hűtőházzal történő kibővítését valósította meg. Az önkormányzat a fejlesztésre a Belügyminisztériumtól a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében 200 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.
350 adagos melegkonyha kialakítása Balástyán - Galéria

350 adagos melegkonyha kialakítása Balástyán - Galéria2023. október 16.

A XXI. század igényeinek megfelelő korszerű főzőkonyhát alakítottak ki a Csongrád-Csanád vármegyei Balástya településen. A beruházás megvalósítására az önkormányzat a Belügyminisztériumtól a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében 229 600 000 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.
Gluténmentes sütemény-előállító és gyümölcsfeldolgozó manufaktúra Nagyivánon - Galéria

Gluténmentes sütemény-előállító és gyümölcsfeldolgozó manufaktúra Nagyivánon - Galéria2023. október 9.

Napjainkban egyre többen szenvednek emésztési zavaroktól, ételintoleranciától. Nagyiván Községi Önkormányzat 256 897 015 forint a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében támogatásból gluténmentes sütemény-előállító és gyümölcsfeldolgozó üzemet valósított meg.
Homoktövisfeldolgozó üzem és bemutatóterem nyílt Tetétlenben - Galéria

Homoktövisfeldolgozó üzem és bemutatóterem nyílt Tetétlenben - Galéria2023. október 3.

A Belügyminisztérium 253 549 591 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette Tetétlen Községi Önkormányzatának közfoglalkoztatás alapjaira épülő beruházását a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében.
Fülöp a gólya vízi tábor a Bodrog folyón - Galéria

Fülöp a gólya vízi tábor a Bodrog folyón - Galéria2023. szeptember 1.

A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programjában Bodrogkeresztúr Község Önkormányzata megközelítőleg 250 millió forint összegű támogatásban részesült.
A program elsődleges célja a helyi sajátosságok és a térségi lehetőségek figyelembe vételével négy évszakos vízi tábor kialakítása a Bodrog partján.
Tápióbicskei Erdei Programközpont komplex turisztikai fejlesztése - Galéria

Tápióbicskei Erdei Programközpont komplex turisztikai fejlesztése - Galéria2023. augusztus 17.

Tápióbicske Község Önkormányzata a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében megközelítőleg 259 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a Belügyminisztériumtól komplex turisztikai fejlesztés megvalósítására.
Termálvíz továbbhasznosítása Mezőkovácsházán - Galéria

Termálvíz továbbhasznosítása Mezőkovácsházán - Galéria2023. július 20.

A Belügyminisztérium megközelítőleg 262 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesítette Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának közfoglalkoztatás alapjaira épülő beruházását a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében.
A település egész éves mezőgazdasági tevékenységének elősegítésére a hévízkutat felújították, a termálvíz további hasznosításaként 600 méter hosszú hőszigetelt vezetékrendszert építettek ki a geotermikus fűtés biztosítására.
191 milliós beruházás Kállósemjénen - Galéria

191 milliós beruházás Kállósemjénen - Galéria2023. június 20.

Kállósemjén Nagyközség Önkormányzata a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében 191 millió forint összegű támogatásban részesült a Belügyminisztériumtól, amelyből építési- és betontörmelék feldolgozására, újrahasznosítására irányuló szolgáltatást indít a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei település.
Ifjúsági- és sportszálló szabadidőparkkal várja vendégeit Bodrogolaszi településen - Galéria

Ifjúsági- és sportszálló szabadidőparkkal várja vendégeit Bodrogolaszi településen - Galéria2023. június 8.

A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programjában Bodrogolaszi Község Önkormányzata több mint 224 millió forint összegű támogatásban részesült, melyből a helyi sajátosságok és a térségi lehetőségek figyelembe vételével szállás és szabadidő-komplexum létesült.
Megnyitotta kapuit a megújult Panoráma Étterem Hartán - Galéria

Megnyitotta kapuit a megújult Panoráma Étterem Hartán - Galéria2023. május 26.

A Belügyminisztérium Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében folyósított közel 230 millió forint vissza nem térítendő támogatásból Harta Nagyközség Önkormányzata megvásárolta, és korszerűsítette a régióban közkedvelt Panoráma Halászcsárdát.
Sport- és Szabadidő Centrum nyílt Dunapatajon - Galéria

Sport- és Szabadidő Centrum nyílt Dunapatajon - Galéria2023. május 3.

Dunapataj Nagyközség Önkormányzata a helyi- és térségi turizmust erősítő sport- és szabadidő centrumot létesített a Szelidi-tó partján a Belügyminisztérium 340 millió forint összegű támogatásából. A szórakoztatóközpont létrehozására nyújtott támogatásból 200 millió forintot a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében biztosította a tárca.
Bánvölgye Élménytábor fejlesztése Dédestapolcsányban - Galéria

Bánvölgye Élménytábor fejlesztése Dédestapolcsányban - Galéria2023. április 24.

Dédestapolcsány település közel 257 millió forint összegű támogatásból újította fel kivételes természeti adottságokkal rendelkező, a Bükki Nemzeti Park területén, vadregényes környezetben található szálláshelyét. A beruházás a Belügyminisztérium támogatásával, a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében valósult meg, mely az ökoturizmus fellendítésével a térség gazdasági fejlődésében is jelentős szerepet tölthet be.
Vendég- és gyógynövényház nyílt Felsőszentmártonban - Galéria

Vendég- és gyógynövényház nyílt Felsőszentmártonban - Galéria2023. április 20.

A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében Felsőszentmárton Községi Önkormányzata több mint 177 millió forint összegű támogatásból vendég- és gyógynövényházat létesített az Ormánságban fekvő, jelentős horvát nemzetiséggel rendelkező településen.
HELYEK- avagy turisztikai attrakció Kevermesen - Galéria

HELYEK- avagy turisztikai attrakció Kevermesen - Galéria2023. április 17.

A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében Kevermes Nagyközség Önkormányzata több mint 225 millió forint összegű támogatásból szálláshelyet létesített.