Galéria

Tésztaüzem eszközberuházása Szegilong településen - Galéria

Tésztaüzem eszközberuházása Szegilong településen - Galéria2024. május 6.

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Tokaji járásában található Szegilong település a közfoglalkoztatási programban 2016-ban létrehozott tésztaüzeme mellé, a termelőkapacitás növelése, a helyi foglalkoztatás bővítése érdekében új tésztaüzemet alakított ki.
A folyamatosan fejlődő Trizsi Ízek Start Szociális Szövetkezet - Galéria

A folyamatosan fejlődő Trizsi Ízek Start Szociális Szövetkezet - Galéria2024. április 26.

A Trizsi Ízek Start Szociális Szövetkezet 2015 őszén alakult azzal a céllal, hogy a közfoglalkoztatásban sikeresen tevékenykedő asszonyoknak hosszú távú és biztos megélhetést nyújtó munkahelyet teremtsen, ahol szabályozott kereteken belül, üzemi körülmények között végezhetik a gyümölcsfeldolgozás folyamatait, amelyet korábban közfoglalkoztatási keretek között folytattak.
Gömör Fogadó néven szálláshely létesült Putnokon - Galéria

Gömör Fogadó néven szálláshely létesült Putnokon - Galéria2024. április 24.

A Belügyminisztérium támogatásával, a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében Putnok Város Önkormányzata több mint 236 millió forint összegből szálláshelyet létesített. A település helyi és térségi adottságai révén (Országos Kéktúra útvonal, gasztroturizmus) számos kulturális esemény és turisztikai látnivaló otthona.
Növényház és kiszolgáló csarnok létesült Gyulaházán - Galéria

Növényház és kiszolgáló csarnok létesült Gyulaházán - Galéria2024. április 12.

A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében Gyulaháza Község Önkormányzata 2 milliárd 264 millió forint összegű támogatásban részesült növényház és kiszolgáló csarnok létesítésére.
Hegyi élmény- és szolgáltató központ kialakítása Hollóházán - Galéria

Hegyi élmény- és szolgáltató központ kialakítása Hollóházán - Galéria2024. március 28.

A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében közel 245 millió forint támogatásban részesült Hollóháza Község Önkormányzata egy, a helyi adottságokra és szükségletekre épülő komplex élmény- és szolgáltató központ kialakítására.
Zöldség- gyümölcsfeldolgozó üzem létesült Gávavencsellőn - Galéria

Zöldség- gyümölcsfeldolgozó üzem létesült Gávavencsellőn - Galéria2024. január 18.

A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programjában Gávavencsellő Nagyközség Önkormányzata megközelítőleg 260 millió forint összegű támogatásban részesült zöldség-gyümölcsfeldolgozó üzem kialakítására.
Szálláshely és főzőkonyha létesült Alsóberecki településen - Galéria

Szálláshely és főzőkonyha létesült Alsóberecki településen - Galéria2023. november 17.

Alsóberecki Község Önkormányzata újabb turisztikai szolgáltatással bővítette a Bodrogköz térségét. A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében az önkormányzat 258 millió forint összegű támogatásban részesült szálláshely és főzőkonyha kialakítására.
Gazdaságélénkítés Vajdácskán - Galéria

Gazdaságélénkítés Vajdácskán - Galéria2023. október 19.

A hatékonyabb és kedvezőbb költségű közétkeztetés, továbbá a helyben megtermelt zöldségek feldolgozásának biztosítására Vajdácska Község Önkormányzata a korábban közfoglalkoztatási programban kialakított 300 adagos konyha felújítását, valamint savanyító üzem szárazáru raktárral és hűtőházzal történő kibővítését valósította meg. Az önkormányzat a fejlesztésre a Belügyminisztériumtól a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében 200 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.
350 adagos melegkonyha kialakítása Balástyán - Galéria

350 adagos melegkonyha kialakítása Balástyán - Galéria2023. október 16.

A XXI. század igényeinek megfelelő korszerű főzőkonyhát alakítottak ki a Csongrád-Csanád vármegyei Balástya településen. A beruházás megvalósítására az önkormányzat a Belügyminisztériumtól a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében 229 600 000 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.
Gluténmentes sütemény-előállító és gyümölcsfeldolgozó manufaktúra Nagyivánon - Galéria

Gluténmentes sütemény-előállító és gyümölcsfeldolgozó manufaktúra Nagyivánon - Galéria2023. október 9.

Napjainkban egyre többen szenvednek emésztési zavaroktól, ételintoleranciától. Nagyiván Községi Önkormányzat 256 897 015 forint a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében támogatásból gluténmentes sütemény-előállító és gyümölcsfeldolgozó üzemet valósított meg.
Homoktövisfeldolgozó üzem és bemutatóterem nyílt Tetétlenben - Galéria

Homoktövisfeldolgozó üzem és bemutatóterem nyílt Tetétlenben - Galéria2023. október 3.

A Belügyminisztérium 253 549 591 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette Tetétlen Községi Önkormányzatának közfoglalkoztatás alapjaira épülő beruházását a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében.
Fülöp a gólya vízi tábor a Bodrog folyón - Galéria

Fülöp a gólya vízi tábor a Bodrog folyón - Galéria2023. szeptember 1.

A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programjában Bodrogkeresztúr Község Önkormányzata megközelítőleg 250 millió forint összegű támogatásban részesült.
A program elsődleges célja a helyi sajátosságok és a térségi lehetőségek figyelembe vételével négy évszakos vízi tábor kialakítása a Bodrog partján.
Tápióbicskei Erdei Programközpont komplex turisztikai fejlesztése - Galéria

Tápióbicskei Erdei Programközpont komplex turisztikai fejlesztése - Galéria2023. augusztus 17.

Tápióbicske Község Önkormányzata a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében megközelítőleg 259 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a Belügyminisztériumtól komplex turisztikai fejlesztés megvalósítására.
Termálvíz továbbhasznosítása Mezőkovácsházán - Galéria

Termálvíz továbbhasznosítása Mezőkovácsházán - Galéria2023. július 20.

A Belügyminisztérium megközelítőleg 262 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesítette Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának közfoglalkoztatás alapjaira épülő beruházását a Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programja keretében.
A település egész éves mezőgazdasági tevékenységének elősegítésére a hévízkutat felújították, a termálvíz további hasznosításaként 600 méter hosszú hőszigetelt vezetékrendszert építettek ki a geotermikus fűtés biztosítására.