Innovatív együttműködés a szociális gondoskodás területén - Önkormányzati feladatok ellátása szövetkezeti összefogással

2019. október 21.

Polgár Város Önkormányzatának képviselő-testülete évek óta kiemelt feladatának tekinti a helyi szintű idős-barát politika kialakítását, különös figyelemmel kezeli az idős lakossággal történő együttműködést, a róluk való gondoskodást és életkörülményeik javítását.

                                            __________

                                             __________

Tápiószőlős közfoglalkoztatás keretében megvalósított tevékenységei és beruházásai

Tápiószőlős Község Önkormányzata 2015. év óta vesz részt a közfoglalkoztatásban. Programjaikat egymásra építik: a sertéstartást a mezőgazdasági, sertéstelep épületeinek egy részét pedig a helyi sajátosságokra épülő program keretében valósították meg.


Az idei ősz a szövetkezeti sikereké

Az elmúlt évek megfeszített munkája beérni látszik. A szociális szövetkezeti termékek magas színvonalát már nem csak a visszatérő vásárlók elégedettsége jelzi, hanem komoly szakmai elismerések is bizonyítják, helyük van a piacon.


Drávacsehi vágóhíd és húsüzem

Kiskapacitású vágóhidat és húsfeldolgozó üzemet adtak át 2019. október 8-án a Baranya megyei Drávacsehin. Az ünnepélyes átadón részt vett Nagy Csaba, országgyűlési képviselő, valamint dr. Hoffmann Imre, a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkára is.

További hírek...