Ezúton szeretettel meghívjuk a Belügyminisztérium szervezésében második alkalommal megrendezendő Országos Közfoglalkoztatási Kiállításra. A rendezvényen 130 kiállító mutatja be a megvalósított közfoglalkoztatási programjának eredményeit, biztosít lehetőséget a település megismerésére, az általuk készített termékek és a helyi ételek kóstolására, azok megvásárlására.

A színpadon mindkét napon zenés programok várják az érdeklődőket, ahol a kiállító települések énekesei, zenekarai, néptáncosai, színjátszó csoportjai lépnek fel. A régi magyar filmek rajongóit szabadtéri filmvetítés várja.

A látogatóknak lehetősége nyílik kézműves-foglalkozások kipróbálására, a kisebbeknek gyereksarok biztosítja a szórakozást társas és ügyességi játékokkal, fajátékokkal és színezési lehetőséggel. A kipróbálható kézműves-foglalkozások: kézműves ékszerek készítése, kosárfonás, levendulabuzogány készítése, csigatészta készítése, kerámiakészítés, gyertyaöntés, szőnyegszövés, valamint dekupázs technika elsajátítása.

A kiállítói standokat a látogatók értékelhetik, lehetőségük van szavazni a legszebbnek tartott pavilonra. A legtöbb szavazat birtokosa a rendezvény záró napján elnyeri a „Legszebb stand” díjat.

A rendezvényt 2016. szeptember 22-én 10.00 órakor Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár úr nyitja meg, 2016. szeptember 23-án 18.00 órakor dr. Hoffmann Imre helyettes államtitkár úr zárja. 

A rendezvényre a belépés díjtalan.


Programok
2016. szeptember 22. csütörtök
2016. szeptember 23. péntek

Térkép

A II. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás térképe