Statisztika, kutatások

Havi tájékoztatás a közfoglalkoztatásról

A Belügyminisztérium közfoglalkoztatásra vonatkozó havi adatai

Tovább a teljes cikkre

Kutatások, jelentések

Ezen az oldalon közfoglalkoztatással kapcsolatos kutatási eredményeket és recenziókat olvashat.

Tovább a teljes cikkre

Éves tájékoztatás a közfoglalkoztatásról

A Belügyminisztérium közfoglalkoztatásra vonatkozó éves adatai

Tovább a teljes cikkre

A közfoglalkoztatás hozzájárul-e a foglalkoztatás növekedéséhez?

A Központi Statisztikai Hivatal Munkaerő-felmérésének adatai segítségével vizsgálható, hogy a foglalkoztatottak számának egy év alatt bekövetkező változása mekkora arányban köszönhető a közfoglalkoztatásnak.

Tovább a teljes cikkre

Jelentés a 2019-ben egyszerűsített foglalkoztatás keretében tervezett foglalkoztatottak számáról

A közfoglalkoztatásról és a közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó, valamint egyéb törvények módosításáról szóló 2011. évi CVI. törvény (a továbbiakban: Kftv.) szerint a közfoglalkoztatottat egyszerűsített foglalkoztatás (a továbbiakban: EFO) keretében foglalkoztatni kívánó munkáltató minden év október 31-éig bejelentheti a tervezett foglalkoztatás helye szerint illetékes megyei kormányhivatal részére a következő év május 1-je és október 31-e között általa tervezett egyszerűsített foglalkoztatás helyét, a foglalkoztatni kívánt létszámot munkakörönként és a foglalkoztatás tervezett ütemezését.

Tovább a teljes cikkre

A közfoglalkoztatás adatai térképen

A közfoglalkoztatás főbb létszámadatai részletes területi bontásban (megyék, járások, települések szerint) térképes megjelenítésben, valamint ABC rendben is megtalálhatóak ezen a linken. Ezen túl a menüpont tartalmazza a 2014. évben közfoglalkoztatásban részt vevő foglalkoztatók listáját valamint a közfoglalkoztatás jó gyakorlatait is kereshető formában.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Közfoglalkoztatás

Navigáció