Közfoglalkoztatás

Üzemcsarnokot avattak Tiszakarádon

2020. február 5.

Gépjárműalkatrészek raktározására alkalmas csarnokot avattak 2020. február 3-án a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszakarádon. Az átadón részt vett Réthy Pál, a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási Stratégiai és Koordinációs Főosztályának vezetője.

                                            __________

                                             __________

Megjelent a „Fókuszban a piac” második köre - Kiegészítő pályázati lehetőség a FÓKUSZ Programban

A Belügyminisztérium kezdeményezésére a "Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek támogatási programon" (a továbbiakban: Fókusz Program) belül megnyitották a „Fókuszban a Piac” programelem második ciklusát.  A „Fókuszban a Piac” második körös kiegészítő pályázati felhívását az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. tette közzé.


Haltenyésztés a szociális szövetkezetben

A Bárdudvarnoki Szociális Szövetkezet halászati és halgazdálkodási tevékenysége keretében az állóvizek gondozása mellett nyolc tavat bérel. A halastavak fő halai - a pontyok, a busák, az amurok, a süllők, továbbá a továbbtenyésztésre szánt kétnyaras halak - egyre ismertebbek a környéken, a minőségi termékek iránt egyre nő a kereslet. A szociális szövetkezet céljai között ezért is szerepel egy saját halbolt létesítése Kaposvárott.


Helyi-ség Kézművesek Boltja Csongrád megyében

Az országban elsőként Szegeden nyitottak Helyi-ség Kézműves Termékek Boltját. A Homokhátság Szíve Szociális Szövetkezet értékesítési pontján a közfoglalkoztatási programokban előállított és a közfoglalkoztatás alapjain szerveződött szociális szövetkezetek termékei egész évben megismerhetőek.


További hírek...

Menü

Közfoglalkoztatás

Navigáció