Közfoglalkoztatási portál

Tájékoztató a közfoglalkoztatás alakulásáról – 2020. november

2021. január 15.

A közfoglalkoztatásban részt vevő személyek havi átlagos létszáma 95,5 ezer főt tett ki 2020 novemberében, amely az előző év hasonló időszakához viszonyítva 8,2 százalékkal (8,5 ezer fővel) csökkent. Bővebb információk elérhetőek a Statisztika/kutatások menüpontban, vagy az alábbi linkre kattintva: 2020. november havi tájékoztató

                                            __________

                                             __________

Szociális szövetkezetek a Forbes magazin és a Magyar Konyha ajánlatában

Megtisztelő elismerésben részesült a Vidékért Gyümölcs-zöldségfeldolgozó Szociális Szövetkezet 2020 decemberében. A Forbes magazin ajánlásba vette „Kanálka” márkanevű termékeiket, mint társadalmi vállalkozás által készített gasztro ajándékokat, továbbá manufaktúrájuk bekerült a Magyar Konyha TOP 100 termelő című kiadványába. A termelői kalauz olyan hiteles, környezettudatos termelőket mutat be, akik a feldolgozás során friss, adalékanyagoktól és tartósítószertől mentes termékeket állítanak elő.

Fejlesztések Abaújszántón

A Belügyminisztérium Gazdaságélénkítő programja keretében megközelítőleg 135 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott Abaújszántó önkormányzata építőipari eszközök vásárlására.


Interaktív gasztronómiai oktató és bemutató tér, Rozmaring étterem átadása Varsányban

A Belügyminisztérium támogatásával, a Gazdaságélénkítő program keretében Varsány Község Önkormányzata közel 294 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott olyan fejlesztésekre, amelyek javítják a vidék lakosságmegtartó képességét és bővítik a helyi foglalkoztatási lehetőségeket.


Konyhafejlesztés Kaszaperen

A XXI. század igényeinek megfelelő konyhát alakítottak ki a Békés megyei Kaszaperen a Belügyminisztérium támogatásával.További hírek...

Menü

Navigáció