Közfoglalkoztatási portál

Fejlesztések Abaújszántón

2020. november 13.

A Belügyminisztérium Gazdaságélénkítő programja keretében megközelítőleg 135 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott Abaújszántó önkormányzata építőipari eszközök vásárlására.

                                            __________

                                             __________

Tájékoztató a közfoglalkoztatás alakulásáról – 2020. szeptember

A közfoglalkoztatásban részt vevő személyek havi átlagos száma 2020 szeptemberében 94,4 ezer főt tett ki, amely az előző év szeptemberéhez viszonyítva azonban 8,6 százalékkal (8,8 ezer fővel) csökkent.


Interaktív gasztronómiai oktató és bemutató tér, Rozmaring étterem átadása Varsányban

A Belügyminisztérium támogatásával, a Gazdaságélénkítő program keretében Varsány Község Önkormányzata közel 294 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott olyan fejlesztésekre, amelyek javítják a vidék lakosságmegtartó képességét és bővítik a helyi foglalkoztatási lehetőségeket.


Konyhafejlesztés Kaszaperen

A XXI. század igényeinek megfelelő konyhát alakítottak ki a Békés megyei Kaszaperen a Belügyminisztérium támogatásával.


Újra lehet táborozni Tápióságon

Tápióság Község Önkormányzata a Gazdaságélénkító Program keretében 120 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott olyan fejlesztésekre, amelyek segítik az önfenntartó önkormányzatiság megvalósítását, munkahelyet teremtenek, és élénkítik a helyi gazdaságot. Az önkormányzat egy olyan komplex, hosszú távon is működtethető, önfenntartó programot dolgozott ki, amely elsősorban a fiatalság tartalmas, fizikai és szellemi fejlődését segíti.


További hírek...

Menü

Navigáció