„III. Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár” Miskolc, 2016. szeptember 2-3.

Publikálva: 2016. szeptember 6.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalával közösen, harmadik alkalommal rendezte meg a „Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár” elnevezésű rendezvényt. A látogatók 99 borsodi és 6 heves megyei kiállító standjában gyönyörködhettek. A rendezvényt dr. Hoffmann Imre közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár nyitotta meg, a megjelenteket Demeter Ervin kormánymegbízott, dr. Kiss János alpolgármester és Csöbör Katalin országgyűlési képviselő köszöntötte.

A kiállításon a megye 16 járásának közfoglalkoztatói (önkormányzatok, önkormányzati tulajdonú nonprofit kft., szociális szövetkezet, településüzemeltető szervezetek) kaptak lehetőséget, hogy bemutassák a különböző programokban előállított termékeiket, és számot adjanak a megtermelt javak észszerű és hatékony, a társadalom számára hasznos felhasználásáról. Az idei kiállítás különlegessége volt, hogy a szomszédos Heves megyéből is érkeztek vendég kiállítók - színesítve a vásári forgatagot.

Az ízlésesen berendezett faházakban elsősorban a mezőgazdasági és a helyi sajátosságokra épülő programokban megtermelt és feldolgozott termékeket, javakat tekinthették meg az érdeklődők. Azok a közfoglalkoztatók, akik engedéllyel rendelkeztek árulhatták is termékeiket, így a kiállítás a szakmai fórum mellett vásári jelleget is ölthetett.

A kétnapos kiállítást egyéb programokkal, többek között főzőversennyel, amatőr művészeti csoportok produkcióival tették még színesebbé.

További képek a galériában

Menü

Közfoglalkoztatás

Navigáció