„Barázda Kézműves Kuckó”-t nyitott Tiszaörs a Tescóban

Publikálva: 2019. július 18.

A Tiszaörsi Barázda Élelmiszer-előállító Szociális Szövetkezet „Barázda Kézműves Kuckó” néven boltot nyitott 2019. július 6-án a tiszafüredi Tesco áruházban. A megnyitón különféle ízesítésű, kiváló minőségű tiszaörsi kecskesajtokat, krémsajtokat, tésztasalátát, mákos tészta süteményt, trizsi szörpöket, lekvárokat, tiszaigari mézeket kóstolhattak az érdeklődők, valamint kipróbálhatták az abádszalóki csipkeverést és megtekinthették a tiszaderzsi szőttes szőnyegeket.

A „Fókuszban a Piac” támogatás segítségével megnyitásra kerülő boltban, nemcsak a saját termékeik kerülnek értékesítésre, hanem páratlan összefogással további 11 település szociális szövetkezeteinek és önkormányzatainak - Tiszaszentimre, Tiszaderzs, Abádszalók, Kunhegyes, Tiszaigar, Folyás, Mezőtúr, Füzesgyarmat, Trizs, Jászszentandrás, Múcsony - termékei is megtalálhatóak.

 A boltban a meglévő termékpaletta folyamatosan bővül. Más települések érdeklődését is várja Tiszaörs, lehetőséget biztosítva saját termékeik megmutatására, értékesítésére, a vásárlók igényeinek szélesebb körű kielégítésére. A „Barázda Kézműves Kuckó” létrejöttével, a környék kézműves termékei egy helyszínen megtalálhatók és megvásárolhatók egy frekventált, népszerű áruházban. 

Menü

Navigáció