A Kedvezményezett Települések Gazdaságélénkítő Programjában Bodrogolaszi Község Önkormányzata több mint 224 millió forint összegű támogatásban részesült, melyből a helyi sajátosságok és a térségi lehetőségek figyelembe vételével szállás és szabadidő-komplexum létesült.

A Tokaji borvidék vonzerejét növelő beruházás eredményeként az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlant szabadidőparkkal körülvett ifjúsági- és sportszállóvá fejlesztették. A kétszintes épületben 40 fő elszállásolására alkalmas szobákat és apartmanokat hoztak létre, a vendégek igényeinek kielégítésére melegítő konyhával rendelkező étkezőt alakítottak ki. Az épület energetikai korszerűsítése segíti a gazdaságos működtetést.

Felújítással és eszközbeszerzéssel a melléképületben konditerem, jógaszoba, jakuzzi és játszószoba kapott helyet. A sportolási lehetőséget és rekreációt kültéri kondipark, valamint szaunadézsa, a kisgyermekek szórakozását játszóvár szolgálja. A kert növénytelepítéssel és kerti bútorok kihelyezésével újult meg, a Bodrog-partig térkövezett sétány és pihentető környezet várja látogatóit.

A szálláshelyen elérhető szolgáltatások a főszezont mind a négy évszakhoz köthető kínálattal szélesítik, hozzájárulva a térség turisztikai portfóliójának bővüléséhez. A fejlesztés eredményeként az önkormányzat 2 fő részére biztosít munkalehetőséget. A beruházást 2023. június 7-én adták át, az ünnepségen Kovács József polgármester köszöntőjét követően Réthy Pál közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár, valamint dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő mondott beszédet.

Ünnepélyes szalagátvágás Réthy Pál közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár, Kovács József polgármester, valamint dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő részvételével