Igriciben elkészült a Mezőcsáti járás közfoglalkoztatási termékeit bemutató szolgáltatóház. Az épület a korábbi helyi ÁFÉSZ bolt épületének teljes körű felújításával készült el a közfoglalkoztatási program keretében. A mutatós épület a közfoglalkoztatottak keze munkáját dicséri.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település közfoglalkoztatási programjában rendezési, karbantartási, épület-felújítási feladatokat látnak el, valamint térkövet gyártanak. Az itt szerzett tapasztalatok, ismeretek nagyban segítették a precíz kivitelezést.
A településen korábban voltak alkalmi közfoglalkoztatási bemutatók, innen jött az ötlet, hogy kialakítsanak egy állandó, kiállításra, termék- és terménybemutatóra alkalmas helyet, ahol a Mezőcsáti járás valamennyi településének közfoglalkoztatási termékeit bemutatják. Minden település saját kiállító standon mutathatja be a termékeit, a későbbiek során pedig kialakítják az értékesítés feltételeit is.
Az épület másik szárnyában a közfoglalkoztatottak megfelelő körülmények között készíthetnek a térségre jellemző népi motívumokkal díszített ajándéktárgyakat, melyeket a későbbiekben értékesíteni szeretnének.
Az épületet 2017. augusztus 4-én ünnepélyes keretek között adják át. Az átadó díszvendége a térség országgyűlési képviselője, Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára lesz.