2020. augusztus 12-én Szentgyörgyvölgy településen átadták a TÖKMAG nevű reggeliző - kávézó - lottózót. A 390 lakosú falu Zala megye nyugati részén, a szlovén határ közelében található.

A többfunkciós közösségi tér megálmodója az Elevenszeg Szolgáltató és Kereskedelmi Szociális Szövetkezet, amely - szorosan együttműködve a környező településekkel - társadalmi célként tűzte ki a környék turisztikai fellendítését. A beruházás különlegessége, hogy a kávézót egy már több éve kihasználatlan, funkció nélküli épületben alakították ki, ezáltal is megakadályozva a további állagromlást. 

A beruházás a helyi igényekre reagálva valósult meg. A térség közel 150 szálláshelyén nem megoldott a vendéglátás, a turisták részéről erőteljes elvárás jelentkezett egy reggeliző - kávézó - közösségi hely működtetésére. E tevékenység kiegészítéseként, a szövetkezet fenntartható működését elősegítve alakították ki a lottózót. A kávézóban megtekinthetők és megvásárolhatók az őrségi kézművesek termékei is. Jövőre egy kerékpárkölcsönző kialakítását is tervezik.

A szociális szövetkezet 2017-ben a közfoglalkoztatás alapjairól indult, ezt követően eredményesen pályázott a Fókusz támogatási programra, melynek keretében 8 hátrányos helyzetű ember foglalkoztatását valósítja meg.

Az Elevenszeg Szolgáltató és Kereskedelmi Szociális Szövetkezet által működtetett beruházás példaértékű, tekintve, hogy ezen a vállalkozás és szolgáltatás hiányos kistelepülésen olyan helyi gazdaságfejlesztést indított el, amely hozzájárul a helyi közösség építéséhez és a település népességmegtartó képességének megtartásához.