• motivációs tréning: A tréning abban segít, hogy az egyén lehetőségeinek feltárásával a neki legmegfelelőbb képzések, munkalehetőségek iránt érdeklődővé váljon. Ennek eredményeképp megfelelő hozzáállással, aktívan vegyen részt a kiválasztott képzésben, foglalkoztatási programban.
  • önismereti, kommunikációs tréningek: Az egyén kommunikációs, konfliktuskezelő és problémamegoldó képességének fejlesztése eredményeképp könnyebben és sikeresebben illeszkedjen be a munka világába.
  • álláskeresési technikák oktatása csoportban: A tréning során szituációs játékokon keresztül önálló álláskeresési módszerekkel, az önéletrajzírás elsajátításával, sikeres állásinterjús technikák begyakorlásával tehető sikeresebbé az álláskeresés.
  • beilleszkedést segítő tréning: A munka világából tartósan kieső munkavállalók visszatérésének segítése, a munkahelyi beilleszkedést támogató egyéni készségek, képességek felfrissítése, önmagát képviselni tudó munkavállalóvá válás gyakorlati technikák elsajátításán keresztül.