Helyi-ség Kézművesek Boltja Csongrád megyében

Publikálva: 2019. november 20.

Az országban elsőként Szegeden nyitottak Helyi-ség Kézműves Termékek Boltját. A Homokhátság Szíve Szociális Szövetkezet értékesítési pontján a közfoglalkoztatási programokban előállított és a közfoglalkoztatás alapjain szerveződött szociális szövetkezetek termékei egész évben megismerhetőek.

A bolt árukészlete nagyon színes. Többi között rongyszőnyeg, horgolt terítő, levendulás termékek, őrölt pirospaprika, batáta, kézműves sajt, ízesített joghurt, kézműves csokoládé, valamint adalékanyagoktól mentes, az egészséges életmód jegyében készült élelmiszerek, mint például lekvár, befőtt, savanyúság, 100%-os gyümölcslé, szörp, magvakból készült olaj és liszt is megvásárolható.

A tervek között rendszeres termékbemutatók és kóstoltatások is szerepelnek annak érdekében, hogy a széles célközönség is megismerhesse a kézműves termékeket. Az üzletben jelenleg az ország 6 megyéjéből 13 foglalkoztató termékeit tudják megvásárolni a vevők:

A szervezők célja, hogy a kiállítói kör és a termékpaletta folyamatosan bővüljön és a jövőben minél több egészséges, hazai termék kerüljön a bolt polcaira.

Menü

Navigáció