A Közfoglalkoztatási Támogatások Keretrendszere

Elindult 2015. december 16. napján 10:00 órától a Közfoglalkoztatási Támogatások Keretrendszere (KTK), amely webrendszer a közfoglalkoztatási kérelmek rögzítésére alkalmas felületet biztosít.

A program jelenleg a járási mintaprogram kérelem beadására alkalmas. A felhasználói kör a támogatást igénylő önkormányzatok, járási hivatalok foglalkoztatási osztályai és a kormányhivatalok közfoglalkoztatási feladatokat ellátó osztályai.

Az éles program elérhetősége: ktk.munka.hu Az önkormányzatoknak a mellékelt dokumentációban leírtak szerint regisztrálni szükséges a rendszer használatához.

A programhoz elkészült egy teszt verzió, amelynek használatához irodai környezet szükséges, ezért az önkormányzat ügyintézői a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain tudnak gyakorolni. A teszt verzió elérhetősége: teszt-ktk.munka.hu Felhasználó név: ugyanaz, mint éles környezetben. Jelszó: Teszt123


A KTK-val esetlegesen felmerült problémák kezelésére létrejött egy HD csoport. Kérem, hogy a hiba bejelentéshez kapcsolódó e-mail tárgyában jelezze a hiba típusát.

HD csoport elérhetősége: eHbVT9iM0N0ccYxa3RrLWhkQGxhYi5odQ==

Hibatípusok

A típusokat a hibabejelentés tárgyában szükséges feltüntetni annak érdekében, hogy a hiba minél hamarabb beazonosításra és megoldásra kerüljön.

A bejelentő levél elvárt tartalma:

A program részletes használatát leíró felhasználói kézikönyvet elérik belépés után a Súgó gomb megnyomásával.

Menü

Navigáció