Közfoglalkoztatás

Szikvízgyártó üzemet avattak Tiszaigaron


Átadták a tiszaigari API-GAR Szociális Szövetkezet szikvízgyártó üzemét, amelyben 8 hátrányos helyzetű munkavállalót 4,5 éves időtartamban tudnak foglalkoztatni. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei település kitűnően példázza, hogy a jól átgondolt, egymásra épülő és értékteremtő közfoglalkoztatási tevékenységek alapjain mennyire sikeresen lehet szociális szövetkezetet működtetni.

Bővebben

 __________


Vezető hírek


Szeretetszolgálat és közfoglalkoztatás
Immáron 4. alkalommal rendezte meg a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány az Országos Református Közfoglalkoztatási Tájékoztató Napot.

Túl az egymillió molnárkalácson
A borsodnádasdi Molnárkalács Sütőüzemben nemrég átlépték az egymilliós darabszámot. A közfoglalkoztatás keretében két éve kialakított üzemben készült vaníliás és fahéjas finomságot szinte teljes egészében értékesíteni tudják. Az önkormányzat most már a fejlesztésben, az előrelépésben gondolkodik, így merült fel az egyházi ostya gyártásának lehetősége.

Húsfeldolgozás magas fokon
Tiszatarjánban ünnepélyesen átadták a beruházási jellegű közfoglalkoztatási mintaprogram keretében megépült, 382 négyzetméteres húsfeldolgozó üzemet és a hozzá kapcsolódó minta-gazdaboltot. 

Átadták a szászvári tűzoltó szertárt
Szászváron 2018. február 21-én ünnepélyesen átadták az egyéb közfoglalkoztatási mintaprogram keretében épült helyi tűzoltó szertárat, amelynek kivitelezésében 22 helyi közfoglalkoztatott vett részt.

Menü

Közfoglalkoztatás

Navigáció